Alle Kategorier
Om oss / Kontakt oss

Om oss / Kontakt oss

Enterprise Vision

Alle Cawolo-folk håper å bruke hydrogen for å gjøre verden til et bedre sted, frigjøre potensialet til fornybar energi og realisere global avkarbonisering

For tiden har det bygget en høystandard utstillingshall for hydrogenvitenskap og teknologi, forpliktet til å bygge og utvikle et økosystem for helsedeling av hydrogen, og aktivt lede transformasjonen av den globale hydrogenindustrien.

Cawolo-teamet

Cawolo er et omfattende høyteknologisk selskap som integrerer forskning og utvikling, design, produksjon og salg av hydrogenprodukter. Cawolo har sin egen kjernepatenterte teknologi: ultrahøykonsentrasjonsteknologi for hydrogen-oksygenseparasjon. For tiden har det bygget en høystandard utstillingshall for vitenskap og teknologi for hydrogen, forpliktet til å bygge og utvikle et økosystem for helsedeling av hydrogen, og aktivt lede transformasjonen av den globale hydrogenindustrien.

Profesjonelle teammedlemmer

Sjefingeniør-He Xiancheng

Sjefingeniør-He Xiancheng

Daglig leder for PEM Engineering Center, med fokus på mekatronikk, har vært engasjert i design av hydrogenproduksjonsutstyr og industrielle elektriske automasjonskontrollsystemer i 28 år. • Ansvarlig for dannelsen av PEMs tekniske team. I 2022, lede teamet for å erobre den første megawatt-skala industrielle PEM-elektrolysatoren i Guangdong-provinsen, og ytelsen vil nå det bransjeledende nivået.

Chief Technology Officer-Renee Hou

Chief Technology Officer-Renee Hou

Dr. Hou ble uteksaminert fra Illinois Institute of Technology, og studerte under den berømte brenselcelleinstruktøren. Etter endt utdanning har Dr. Hou jobbet i mange år i internasjonale kjente brenselcelle-pionerer og OEM-er, og har samlet rik erfaring innen både teknologisk FoU og produktutvikling. Hun pleide å være teknisk direktør for Ballard China, teknisk direktør for SPIC Hydrogen Energy Company, og direktør for strategisk planlegging av hydrogenenergi for Great Wall Motor XEV brenselcelleprosjektteamet. Før han returnerte til Kina, hadde Dr. Hou mange års bransjeerfaring i Ballard Vancouver og AFCC Vancouver, samt brenselcellestartups i Silicon Valley.

Charman-Mr. Lin

Charman-Mr. Lin

Styreleder i Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co. Ltd. Daglig leder i Guangdong Cawolo Health Technology Co, Ltd. Daglig leder for Guangdong Cawolo Equipment Co. Ltd. Nestleder i Foshan Huayang Xinli Water Treatment Med unik innsikt og følsomhet i forretningsledelse, Mr. Lin ledet teamet inn i feltet for elektrolysert vannbehandling i 23 år. Han er mester i Cawolo-prosjekter og integrasjon av interne og eksterne ressurser.

Guangdong Cawolo Hydrogen

Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. ble etablert i desember 2021, er integrasjonen av Guangdong Cawolo Health Technology Co., Ltd. og Foshan Cawolo Equipment Co., LTD. Selskapet er lokalisert i Foshan City, Guangdong-provinsen fremvoksende industri demonstrasjon sone - Guangdong New Light Industry Base. Guangdong Cawolo Hydrogen Technology Co., Ltd. er en omfattende vitenskapelig og teknologisk bedrift som integrerer forskning og utvikling, design, produksjon og salg av hydrogenprodukter. Det er forpliktet til teknologisk innovasjon av PEM elektrolytisk celle og å realisere high-end, intelligent, grønn, storskala og innenlandsk produksjon av PEM elektrolytisk vannhydrogenproduksjon integrert system. Selskapets team har mer enn 20 års erfaring med elektrolytisk vannbehandling industri, med front-end industri forskning og utvikling teknologi, selskapets forskning og utvikling teknologi team styrke, det er mange kjente eksperter og master personell i inn-og utland. Fabrikkinspeksjonsutstyr er komplett, konstruksjon av kvalitets- og miljøsystem er fullført. Selskapet hovedsakelig FoU og produserer et komplett spekter av industriell PEM elektrolytisk vannhydrogenproduksjonsutstyr, membranelektrode, elektrolysecelle, hydrogengenerator, hydrogenrik vannkopp, hydrogenrik vanndispenser og andre produkter, kategorier på tvers av industrielle, kommersielle og hjemmemarked og andre flernivåmarkedsfelt.

Guangdong Cawolo Hydrogen
Abonnement

Abonner på vårt nyhetsbrev

Følg oss

Vi vil høre fra deg